lauantai 2. helmikuuta 2013

Jotain kimaltavaa...

Pari viikkoa sitten käytiin Jyväskylässä häämessuilemassa ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti! Sain paljon uutta intoa hääjärjestelyihin, jotka on (niinkuin edellisestä postauksesta kuluneesta ajasta voi päätellä..) jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina. Pakotin myös M:n mukaan messuille, ja ennakkoasenteestaan huolimatta se tuntui viihtyvän siellä varsin hyvin. Sanoi jopa kavereilleen että oli mukavaa :D Siispä sulhasetkin vaan rohkein mielin messuilemaan! No, tarttui sieltä mukaan muutakin, pikkujuttuja joista varmaankin postailen myöhemmin ja nyt näyttää siltä että hääjuhlapaikkakin saattaa lähteä vaihtoon... Mutta tärkein asia, jonka takia messuille oikeastaan lähdettiin, oli vihkisormus. Sormus päädyttiin tilaamaan Malmin korupajasta, saatiin tämä sormus sieltä monta sataa euroa halvemmalla kuin muista liikkeistä, vieläpä isommilla timanteilla :D Ja 30% messualennus oli myös kiva lisä :) Se luvattiin lähettää minulle postissa kotiin, eilen odotus palkittiin ja paketista löytyi tämmöinen:




Siro, kapea valkokultasormus jossa on kuitenkin paljon blingiä :) Timantteja on 11, 1x0,1 ct ja 10 x 0,01 ct W/SI laatuisina. Isommat timantit ei minun kapeissa sormissa oikein näytä hyvälle... Malli oli alunperin flakka, mutta se tehtiin minulle puolipyöreänä, että sopisi kihlan kanssa yhteen. Vähän jännitti, minkälainen sormuksesta tulee, mutta se on aivan täydellinen :) halusin valkokultaisen kihlan, koska tuntui, että kaksi 2-3 mm leveää keltakultaista olisi jotenkin liikaa.. Valkokulta näyttää sirommalta, ja tämmöiseen yhdistelmään sopii hyvin sekä kultaiset että hopeiset korut. 







Nyt yritän malttaa mieleni vielä 3 kk 23 päivää (!) ja olla ihailematta sitä ihan koko ajan. M uhkasi jo piilottaa sen, mutta toivottavasti ei sentään :D Alle 4 kk häihin ja tekemistä on vielä todella paljon, mutta nyt on kirkko, hääpuku ja vihkisormus, eikös ne oo ne tärkeimmät?! No, jos kuitenkin jatkaisi pitopalvelun etsimistä, jos joku tietää hyvän (ja suht edullisen) Kuopiosta tai lähialueilta niin saa vinkata! 

1 kommentti: