maanantai 24. syyskuuta 2012

Boleroa mä metsästän

Oon siinä mielessä perinteinen, että minun mielestä kirkkoon ei kuulu mennä hartiat paljaana. Ei edes morsiamena, vaikka nykyään hartiansa peittävä morsian taitaa olla enemmän poikkeus kuin sääntö... Auki olevat hiukset ja varsinkin huntu tietysti peittäisi jonkun verran, mutta huntua taas en halua, enkä varmaan halua hiuksiakaan ihan auki pitää, eli jonkunlainen bolero on hommattava. Mutta minkälainen? Ensin olin ihan varma, että haluan pitsiboleron, tähän tyyliin:

Kuva täältä.
Mutta mutta... Kun puku on pitsiä, on tosi vaikea löytää pitsistä boleroa joka kävisi hyvin yhteen puvun pitsin kanssa. Ja minusta tuntuu, että jos bolerokin olisi pitsiä niin siitä alkaisi tulla yliannostus :D Tykkäisin myös kauniista neuleesta tai turkisbolerosta tähän tyyliin:

täältä

Kate Middletonin ilta-asun neule on ihan
täydellinen! Täältä.

Ah, voisin kuitenkin haluta talvihäät ihan siksi että saisi käyttää tuommoista ihanaa turkista :D Toukokuun loppuun se ei oikein sovi... Tafti/satiinibolero ei oikein tule kysymykseen myöskään kun puvussa ei satiinia ole... Organzaa (vai sifonkia?) sen sijaan on, joten ihan ohut, läpinäkyvä organzabolero on hakusessa tällä hetkellä. Seuraava ongelma onkin, että minkälaiset hihat siinä pitäisi olla :D olisi kätevää, että bolero myös samalla toimisi lämmikkeenä, jos sattuukin viileä päivä. Mutta pitkähihainen, läpinäkyvä bolero taas ei ole niin hieno....

Täältä

Täältä

Tuo alempi bolero on aika lailla juuri semmoinen mitä haluaisin :) ohut, kevyt ja silti peittää hartiat. Eikä siihen tukehdu vaikka olisi lämminkin. Mutta se hinta... Tuo maksaa Zazabellassa 69 euroa, joka on minusta ihan kamala hinta noin pienestä, ohuesta vaatekappaleesta. Mistähän tuon tapaisen löytäisi halvemmalla? Sen pitäisi kuitenkin olla ihan laadukkaan ja tyylikkään näköinen, ei mikään halppis josta roikkuu langanpätkiä.. Hätätapauksessa tuommoisen ompelee aika helposti kyllä itsekin. Mutta koska tuommoinen ohut ei juuri lämmitä, olenkin ajatellut että hankin kaksi boleroa. Ohuen kirkkoon, ja illaksi jonkun kauniin neuletakin Kate Middleton-tyyliin. Mitä mieltä olette? Onko neuletakki riittävän juhlava hääpuvun kanssa pidettäväksi lämmikkeeksi? Vai voisiko keväisenä iltana käyttää jopa hillittyä turkisboleroa? 

3 kommenttia:

  1. Kyllä ainakin tuon Katen puvun kanssa käy hyvin tuo yllänsä oleva neule. Toki riippuu vähän puvusta mut kyllähän juhlavia neuleita on todella paljon :)

    VastaaPoista
  2. Tossa on monta kaunista vaihtoehtoa, joten maku sen sitten ratkaiseen. Olen itse ratkaissut tuon olkapää ongelman sillä että nutturan alle tulee huntu joka peittää olkapäät kirkossa. Olen menossa naimisiin 4/2013.
    t.mummeli puuhamaasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu huntu olis yksi vaihtoehto mutta en oikein koe sitä omaksi... Itseasiassa bolero on jo löytynyt, eikä muistuta oikeastaan mitään näistä :D

      Poista