maanantai 16. huhtikuuta 2012

Diamonds are the girl's best friend?

Eli seuraavaksi vähän sormushaaveilua :) Pakko myöntää, että kultaliikkeiden mainoksia on tullut selailtua sillä silmällä jo vuosia, ja aika selvä mielikuva minulla on siitä unelmasormuksesta jo muodostunut. Vaatimuksena sormukselle on siis olla 3 mm leveä puolipyöreä keltakultainen sormus, jossa on useampi timantti valkokultaistutuksessa. Tässäpä muutama miellyttävä malli:

Sandbergin Aamukaste-sarjan V-30 on ollut jo
pitkään suosikkina..


Viime aikoina rinnalle on kuitenkin kirinyt myös tämä
Sandbergin Aamukaste mallia V-236-7   



Romanssilta löytyy tällainen ihanuus,  samaan
tyyliin kuin tuo ensimmäinen Sandberg.


Toisaalta ihan rivisormuskin olisi kaunis, tässä
Sandbergin V-37-7   

Tässä ei ole sitä valkokultaa, mutta upea istutus noilla timanteilla <3
Valitettavasti en muista yhtään mistä kuva on peräisin :( 

Tillanderillakin on kauniita, esim. tämä
Marjaana...

...taikka tämä Kristiina.

Ihanuuksia löytyy siis vaikka millä mitalla, ongelmaksihan tässä muodostuu, tietenkin, se hinta. Enkä ole yhtään sormusta vielä käynyt liikkeessä sovittamassa, siinä vaiheessa mieli voi muuttua siinä vaiheessa vielä kummasti :D Yksi "ongelma" on myös sormuksen koko; kihlasormus on nimittäin kokoa 14,5 mm, joten voi olla vaikea löytää sovitettavaksi sormusta joka ei olisi kamalan paljon liian iso. Koko vaikuttaa nimittäin mielestäni aika paljon timanttisormuksen ulkonäköön ja tämän perfektionistin pitäisi saada kihlasormukseen täydellisesti rungoltaan sopiva vihki. Aika iso osa myytävistä sormuksista tuntuu myös olevan leveämpiä kuin 3 mm, mutta tuntuu että näin ohuessa sormessa leveämpi on kamalan massiivinen... Ja sitten laitetaan tähän vielä kuva siitä kihlasta niin voi katsoa millaisen sormuksen kaveriksi toista ollaan hankkimassa :)

Tuo ylempi noista on siis se minun :) vähän naarmuinen jo...

... ja tässä vielä kuva sormuksesta sormessa :)

Ja kaikki kuvathan on valmistajien nettisivuilta otettuja, paitsi tietysti nuo kaksi viimeistä :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin ensin ajattelin etsiä semmonen sormus joka olisi sopinut oman 4mm puolipyöreän kultaisen kihlasormuksen kanssa. Oikeasti se muistuttaa teidän kihloja tosi paljon vaan pikkasen leveämpi. Mut sitten löytyi sellainen joka ei yhtään oo samaanlainen rungoltaan vaan paljon koristellisempi ja leveämpikin ja vielä kaiken lisäksi valkokultainen ( mulla on pitkät sormet )! Ja olen niin onnellinen!

    Muuten mulle tuli ongelmaksi noiden kultaisten vihkisormusten kanssa se kullan väri. Mun kihlasormus on todella vaalean keltainen ja kaikki sormukset joita kokeilin olivat joko pikkaisen tai tosi paljon punaisempia. En löytänyt mistään ihan samaa keltaista ( vaikka käytin sormusta kiillottamassa). Joten menin ja hankin valkokulta ^^

    Mut joo käy kokeilemassa kaupoissa, itsellä mieli muuttui tosi paljon kun menin kaupoihin.. Olin yllättynyt kuika vähän oikeasti vaihtoehtoja on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voihan se olla että mieli muuttuu :) Oon valkokultaistakin miettinyt, kävisi sitten sormukset kätevämmin yhteen sekä hopeisten että kultaisten korujen kanssa, mutta saas nähdä... Kihla on muistaakseni 14 k kultaa ja aika moni vihki taitaa olla 18 k, eli sävyeroakin voi tosiaan olla.

      Onneks on aikaa vielä katella ja muuttaa mieltään :D Kesällä vois ihan tosissaan alkaa katella.. Harmittavasti se budjettikin rajaa vaihtoehtojen määrää, mulla ei taida olla ihan halpa maku.

      Poista