maanantai 13. helmikuuta 2012

Päätöksiä

Nyt se on sitten sovittu, että ensi vuoden toukokuussa tanssitaan meidän häitä :) Häät on ollut enemmän ja vähemmän suunnitteilla siitä asti kun 2010 heinäkuussa kihlauduttiin, mutta suunnitelmat on aina siirtynyt eteenpäin, eikä mitään konkreettista ole asian eteen tätä ennen tehty. Syynä suunnitelmien viivästymiseen on lähinnä tainnut olla se, ettei tämä morsian ole tuntenut itseään oikein riittävän "aikuiseksi" ollakseen oikeasti menossa naimisiin. Nuoriahan tässä vielä ollaankin, nyt on ikää molemmilla 22 vuotta, häiden aikaan muutamaa kuukautta vaille 24, mutta nyt olen saanut tähän asiaan ihanan varmuuden ja olen todella onnellinen, että päätös on tehty.

Suunnitelmia häiden suhteen on siis jo jonkun verran tehty, esimerkiksi hääteemasta meillä on jo aika selkeä visio, samoin hääpukua on tullut jo katseltua. Sen suhteen mieli on muuttunut kuitenkin todella monta kertaa, saa nähdä montako kertaa se vielä ehtii muuttua :D Vihkikirkko on ollut meille selvä koko ajan; haluamme naimisiin entisen kotikaupunkimme kauniissa puukirkossa. Olemme siis molemmat kotoisin samalta pieneltä paikkakunnalta, ja jo lukioikäisinä, ihan seurustelumme alkuaikoina puhuimme, että tuossa kirkossa me sitten joskus mennään naimisiin.

Nyt sitten onkin aika alkaa katsella sopivaa juhlapaikkaa ja muita asioita, olen todella innoissani siitä, että pääsen lopulta kunnolla suunnittelemaan ja toteuttamaan kaikkia niitä ideoita joita on vuosien varrella tullut mieleen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti