tiistai 28. helmikuuta 2012

Tunnustus

Sain tällaisen tunnustuksen (ja haasteen) Puukenkähäiden sensaatiolta, kiitos paljon :) 
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.
Faktoja (siinä epämääräisessä järjestyksessä, jossa ne sattuvat mieleen tulemaan) :
1. Innostun asioista tosi nopeasti ja kovasti, mutta sitten kun ideoita pitäisi alkaa toteuttamaan, innostus usein laimenee.. Toivottavasti näin ei käy hääsuunnittelun kohdalla :D
2. En voisi elää ilman salmiakkia. En mitenkään.
3. Olin nuorempana heppatyttö, mutta en ole ratsastanut vuosiin. Rimman blogia lukiessani aloin haaveilla harrastuksen uudelleen aloittamisesta, kun näin kuvia upeasta Herra Hoosta :)
4. Haluaisin joskus hypätä laskuvarjolla! Se olisi varmasti upea kokemus...
5. Pidän matkustelusta, mutta en ole ikinä ollut erityisen kiinnostunut Aasiasta matkakohteena. Häämatkallekaan ei siis varmaankaan lähdetä mihinkään trendikkäälle Tyynenmeren paratiisisaarelle. En myöskään ymmärrä All Exclusive-hotelleja, miksi lähteä toiselle puolelle maailmaa vaan makoilemaan hotellissa? 
6. Afrikka sen sijaan kiinnostaa, olisi upeaa lähteä esimerkiksi Tansaniaan safarille... Erityisesti semmoiset "ekolomat" joilla pyritään tukemaan paikallisia pienyrittäjiä mahdollisimman paljon. Myös vapaaehtoistyö voisi olla hieno kokemus.
7. Löysin eilen aivan täydellisen hääpuvun käytettynä! Lähellä Kuopiota, sopiva hinta ja luultavasti kokokin... Voiko hääpuvun ostaa jo yli vuosi ennen häitä?! Olen ihan fiiliksissä siitä puvusta...

En tällä kertaa haasta ketään, koska tuntuu että tämä haaste on jo kaikilla (lukemillani) blogeilla kiertänyt.. Tai oikeastaan voisin haastaa kaikki ne, jotka eivät ole tätä vielä saaneet! :D

3 kommenttia:

  1. Voi hääpuvun ostaa yli vuosi ennen häitä :) Itseäni rupeaisi vain jälkikäteen kaduttamaan kun en ostanut...

    Joo, ja salmiakki <3

    VastaaPoista
  2. Joo oon kyllä sen verran ihastunut että on se pakko ostaa jos se vaan sopii (pitää toivoa parasta)! Käytettyä pukua ei kuitenkaan oo ihan helppo löytää niin pitää tarttua tilaisuuteen :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja kumarrus Herra Hoon puolesta :) Se on melkoinen mamman kultapoju! Komppaan kohtia 5. ja 6. Meidän häämatka tulee olemaan mitä todennäköisimmin muutaman kuukauden kestävä reppureissu jossa tullaan skippaamaan koko Aasia ;) Tansania ja Sansibar olisi meilläkin haaveissa, sitten joskus!

    VastaaPoista