perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hääpuku ostettu!

Tällä viikolla on ollut aika kiireistä, en ole ehtinyt keskittyä blogin kirjoittamiseen ollenkaan. Hääasioita on kyllä mietitty paljon, muun muassa vieraslistan ja juhlapaikan osalta. Vaihtoehdot juhlapaikaksi alkaa olla selvillä, nyt pitää vaan selvitellä niiden hintoja ja käydä katsomassa lupaavimpia :)

Ja tosiaan, ostin hääpuvun! Olen niin iloinen, en malta odottaa että pääsen käyttämään sitä :) harmi, että siihen on vielä piiiitkä aika. Käytettynä puku tosiaan löytyi ja on juuri sitä mistä olen haaveillut :) Pitsiä ja kimallusta siis löytyy, sekä todella kaunis laahus. Helmaa pitänee vähän lyhentää ja mahdollisesti kaventaa yläosaa pari senttiä, mutta niitä mietitään tarkemmin sitten lähempänä. Tässä pari kuvaa puvusta:


Puku majailee tällä hetkellä turvallisesti äitini luona säilytyksessä, koska ei täällä meidän pienessä kaksiossa olisi tilaa.. Ja sitä paitsi olisin varmaan koko ajan ihailemassa pukua jos se omassa vaatekaapissa roikkuisi :D On se vaan ihana <3

7 kommenttia:

  1. Onnea puvun löytymisestä! :) Kyllä siitä tulee aika huojentava fiilis. Ja ennen kaikkea odottava!! :D Mun pukua täytyy säilyttää täällä meidän kaksiossa, arvaa vaan tekiskö mieli kokoajan sovitella sitä.. Onneks sitä ei saa puettua yksin päälle, hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskon että kiusaus on suuri :D Ja nimenomaan jotenkin helpottunut fiilis kun tämä kävi näin helposti. Nyt pääsee pohtimaan kampausta ja kenkiä ja kaikkea muuta kivaa... :)

      Poista
  2. Näyttää lupaavalta! Onnea puvusta! :) Mun puku on edelleen liikkeen hoivissa, mutta kyllä sitä täytyy päästä tasaisin väliajoin sovittelemaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on ihana :) äitin luona on siitä hyvä säilyttää että pääsee sovittamaan melkein millon haluaa :)

      Poista
  3. Ihania yksityiskohtia puvussa. Mietin aluksi kanssa pukua, jossa olisi pitsikoristelu päällä :) Ja eikun lisää häitä suunnittelemaan ;) Odotan innolla, jos tekisit postausta teidän mahdollisesta teemasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hääteemasta on yksi postaus täällä http://palanenelamaa.blogspot.com/2012/02/vintage-music-wedding.html ja lisää on kyllä tulossa kunhan ehdin :) Häihin on vielä yli vuosi aikaa niin vielä ei kovin tarkkoja suunnitelmia ole..

      Poista
  4. Onnea puvun löytymisestä (: Vaikuttaa kauniilta!

    VastaaPoista