torstai 1. maaliskuuta 2012

Tuoksulöydös

Kävin tuossa joku päivä kaupungilla, ja satuin huomaamaan tällaisen uutuuden:

kuva täältä
Nimittäin Lanvinin Marry me!-tuoksun uuden version. Tämä on nimeltään Marry me! Love edition, ja tuoksuu todella herkulliselta! Sokoksen verkkokaupassa tuoksua luonnehditaan näin: "Riemukas rakkaudenosoitus ruusun, magnolian ja punaherukan raikkain sävelin!". Edellisesta Marry me! tuoksusta en pitänyt kovin paljon mutta tämä oli ihanan raikas ja samalla makea.. Täydellinen tuoksu morsiamelle siis :) Tämä tarjoaa kovan kilpailijan edelliselle suosikkituoksulleni, jota olin ehdottomasti ajatellut käyttää myös hääpäivänäni: 
Kuva täältä
Eli Victor & Rolfin Flowerbomb, josta olen haaveillut jo vuosia ja nyt viime jouluna sain tämän ihanuuden M:lta joululahjaksi :) (oonko muuten jotenki hidas ku älysin vasta äsken että tuo pullo on kranaatin muotoinen? Oon ihmetelly, että mikä tuo musta läpystä on joka siitä sojottaa.. ) Tätä mainostetaan näin: "Lämmin ja romanttinen kukkaistuoksu, joka on sensuelli ja seksikäs. Sopii tilanteisiin, joissa haluat tuntea itsesi erityiseksi.", ja mikäpä sen erityisempi tilanne kuin hääpäivä?


Kävin tänään muuten ulkoilemassa ihan kunnolla pulkkamäen (:D) merkeissä opiskelijapartiolaisporukalla, ja huh miten paljon nyt väsyttää! Oli kyllä tosi hauskaa, ja uni varmasti maistuu tänä iltana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti