maanantai 5. maaliskuuta 2012

Pukusovittelun satoa..

Harmikseni liikkeessä ei saanut kuvata pukuja, joten täytyy tyytyä näihin netistä poimittuihin valokuviin.. Ensimmäinen puku jota sovitin oli Stevie Gownsin puku, joka oli vähän merenneito-mallinen, kapea ja kauniisti kirjailtu puku. En saanut mallinumeroa ylös, mutta todennäköisesti kyseessä oli tämä puku:
Näytti muuten paljon paremmalta luonnossa kuin
tässä kuvassa! Kuva täältä
Seuraava oli paljon merenneitomaisempi Venus Bridalsin pitsipuku, joka muistutti seuraavassa kuvassa olevaa (en oo varma oliko se kuitenkaan tuo..). Näytti kuitenkin päälläni aika kamalalta, ei tuo merenneito-linja ole oikein minun juttuni.

En muista tarkkaan minkälainen kuku oli kun kaikki huomio
kiinnittyi siihen miten leveälle lantio näytti.. Kuva täältä
Seuraavana kokeilin White Onen pukua, joka näytti henkarilla upealle, mutta kun sen sai päälle tuntui että hukun siihen helman määrään. Puku oli aika lailla tämän näköinen,  mutta viime vuoden mallistoa joten ihan samaa en löytänyt:

Siinä puvussa oli kyllä enemmän kirjailuja.. Kuva täältä

Viimeinen oli Lillyn puku, joka oli vyötäröstä alaspäin ihana, mutta yläosasta en tykännyt:

Kuva täältä

Ensimmäinen sovittamani puku oli selvästi paras! Se oli myös aika eri tyylinen kuin olin alun perin ajatellut, mutta näyttyi päällä todella kauniilta. Lopputuloksena ensimmäisesta sovittelukierroksesta on siis se, että minulle sopii parhaiten kapea, lantion kohdalta leventyvä puku joka ei kuitenkaan saa olla liian merenneitomainen. Kaikki puvut oli ivoryn värisiä, eli värivertailua en päässyt suorittamaan. Ivoryn väristä pukua olin kyllä muutenkin ajatellut itselleni... Kaikki oli myös vähän liian isoja minulle, joten sekin on tietysti voinut vaikuttaa. Parhaalle tuntui päällä Lillyn puku, siinä oli sisällä semmoinen "kiristysnauha" vyötärön kohdalla joka teki siitä tukevan tuntuisen. Myyjä oli tosi mukava ja olin liikkeen ainoa asiakas, joten sain henkilökohtaista palvelua :) Hän myös ehdotti muutamaa pukua joita ei juuri sillä hetkellä ollut liikkeessä varastossa mutta joista saattaisin tykätä.

1 kommentti:

  1. Nättejä pukuja. Läheskään kaikille ei sovi tuo madallettu vyötärö, joka ilmeisesti on sinun juttusi. :)

    VastaaPoista