lauantai 10. maaliskuuta 2012

Vieraslista ja kampaushaaveilua

Ei tunnu yhtään että olisi lauantai. Tällä viikolla ei ole paljonkaan tarvinnut yliopistolla viihtyä ja tänään kävin siellä syömässä ja kuuntelemassa yhden väitöstilaisuuden, joten vähän on päivät sekaisin... Eilen puhuttiin kuitenkin aika paljon hääjutuista miehen kanssa, ja ainakin vieraslista on nyt alustavasti selvillä :) Vieraslistalla on tällä hetkellä 101 henkilöä, joista äkkiä laskettuna 8 on pieniä lapsia. On tietysti mahdollista että lapsia vielä vuodessa tulee muutama lisääkin tai jotkut kaverit ja serkut alkaa seurustella jolloin vieraslista kasvaa muutamalla. Ihan ketään satunnaisia avecceja ei olla kutsumassa, mutta pitkäaikaisemmat ja vakavammat seurustelukumppanit kyllä. Olisin kyllä halunnut vähän vähemmän vieraita, mutta jos aikoo kutsua sukulaisiaan niin ei oikein voi jättää yksittäisiä perheitä kutsumatta, varsinkin kun on aika tiiviit suvut ( ja miehen suvussa tästä saataisiin varmasti aikaa joku vuosisadan perheriita...). Kavereita ei ole kovin paljon tulossa, ehkä noin 20 lähintä yhteensä.

Olen myös miettinyt hääkampausta nyt kun hääpukukin on kerran ostettu :) Laitan tähän muutaman kampauksen jonka tyylisiä olen miettinyt: (nämä on mun koneelle tallennettuja, en tiedä alkuperää mutta todennäköisesti alkuperäinen löytöpaikka on naimisiin.info, amoriini tai googlen kuvahaku)

Tässä on myös kauniin näköinen meikki :)
Ehkä vähän liiankin kiharainen?

Upea ja näyttävä, vaatisi aika runsaan hiuslisäkkeen :D

Tässä olisi vintage-tyyliin sopivia kampauksia, erityisesti tuo
alarivin keskimmäinen miellyttää kovasti :)
Omat hiukseni olivat vielä kaksi kuukautta sitten lähes yhtä pitkät kuin tuossa toiseksi ylimmässä kuvassa, mutta menin leikkaamaan nämä noin hartiapituisiksi ja kerrostetuiksi juuri ennen kuin päätettiin aloittaa hääjärjestelyt :D joten nyt on sitten hiustenkasvatusoperaatio käynnissä.. Olen miettinyt klipsipidennysten ostamista, niitä voisi käyttää hääkampauksessa ja muutenkin jos haluaa välillä pitkät hiukset. Tykkään nimittäin näistä lyhyemmistä niin paljon että ihan heti en siihen pitkään tukkaan ole palaamassa. 

Kampaukseksi haluaisin jotain kiharaa ja osittain auki olevaa. Ei ainakaan mitään kiiltävää ja sileää nutturaa, ne eivät ole yhtään tyylisiäni :D eikä minun luonnontaipuisaan tukkaan taitaisi semmoista saadakaan.. Mies oli myös sitä mieltä että ei nutturaa missään nimessä, joten jotain osittain auki olevaa on siis tulossa :) 

Tämmöinen Victoria-tyyli ei tule siis kyseeseen. Kuva täältä

Lähdenpä tästä nyt kihartamaan tukkaani illan menoja varten! :)

1 kommentti:

  1. Suosittelen lämpimästi klipsipidennyksiä! Juuri viikko sitten ostin omani ja tykkään kovasti. Tuo kuvatekstissä mainitsemasi alarivin keskimmäinen kampaus on kyllä upea ja tosi vintage-henkinen. :)

    VastaaPoista