keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kutsukorttisuunnitelmia

Kun p-arvot, odds ratiot, keskihajonnat ja 95% luottamusvälit alkaa tulla jo ulos korvistakin on hyvä aika suunnitella minkälaiset kutsut sitä haluaisikaan vierailleen sitten n. vuoden päästä lähettää. Onneksi on vielä paljon aikaa suunnitella ja muuttaa mielensä :D Siispä kuvankäsittelyohjelma auki ja suunnittelemaan! Ongelmaksi tuli vaan se ettei ole muuta kuvankäsittelyohjelmaa kuin Paint eikä minun kuvankäsittelytaidotkaan ole mitkään huikeat.. Sain kuitenkin pari protoa suunniteltua, enjoy:


Tuo nuottien osuus saisi olla vähän pienempi ehkä?


Tässä nuo nuotit on taas vähän turhan tummalla pohjalla..

Näistä tuo jälkimmäinen on ehdottomasti paremman näköinen, ensimmäisessä yritin ottaa mallia yhdestä netistä löydetystä kuvasta mutta lopputulos ei ollut ihan se mitä halusin :D Värimaailma on tosin ekassa kuvassa kivempi. Tuo valkoinen/vaalea juova noissa molemmissa siis esittää jotain satiininauhaa tms jolla kortti sidotaan kiinni. Haluaisin siis käyttää noissa korteissa tuommoista vanhaa (tai vanhannäköistä) nuottipaperia jollain lailla, ja tykkään korteista jotka suljetaan jollain, esim. sillä satiininauhalla. Ja tuommoiset neliönmuotoiset tai vaakasuuntaiset miellyttää enemmän kuin pystyssä olevat. Kortin sisäpuolta en ole miettinyt vielä yhtään, joku "tasku" johon voisi laittaa infopaperin olisi ehkä kiva? Pysyisi itse kutsuteksti selkeänä ja lyhyenä.

Mitä tykkäätte? :D

4 kommenttia:

  1. Minä tykkään korteista ja muutenkin tämä teidän teema on kyllä nappivalinta! Alimmaisen kortin vaakatasoisuus iskee ehkä enemmän, kuin neliö. Itse olen ajatellut, että laitamme vain kortin väliin infopaperin, mutta tiedä sitten miten se lopulta toteutetaan :D

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä tuo vaakatasoinen minunkin silmää miellyttää enemmän.. Oon alkanut haaveilla myös valokuvallisesta kutsukortista, mutta en tiedä sitten miten sen toteuttaisi?! Ilman että kustannukset nousee kamalsti siis..

    VastaaPoista
  3. Valitsisin itse myös alimmaisen vaihtoehdon, jossa kortin taitos olisi vasemmalla sivussa. Jos korttipohjasta tekee kolmiosaisen, saa infotaskun näppärästi leikattua kortin sisälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain kolmeosaista oon kyllä miettiny, ja muutaman paperin taitellut ihan ruttuiseksi kun olen mallaillut että miten saisi hyvän :D

      Poista