maanantai 12. maaliskuuta 2012

Inspiraatiokuvia

Tämä(kin) viikko taitaa jäädä blogin päivittelyn osalta aika hiljaiseksi, loppuviikosta on kaksi tenttiä ja aloitin lukemisen vasta tänään (hups).. Viikko siis tulee menemään aika tiiviisti luentomonisteiden parissa ja viikonloppuna suuntaan parin kaverin kanssa Helsinkiin yhteen koulutustapahtumaan, eli silloinkin taitaa jäädä hääsuunnittelu vähemmälle. Tässä kuitenkin muutama inspiraatiokuva meidän teemaan liittyen :)

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

...ja nyt takaisin tilastotieteen ja lääke-epidemiologian pariin, huoh. Jostain syystä näitten kuvien etsiminen olisi paljon kivempaa :D Löysin etsystä kaikenlaisia ihania koristeita ja kutsukortteja jotka sopisi teemaan hyvin, pitää katsella niitä tarkemmin kun on paremmin aikaa :)

2 kommenttia:

  1. Juuri tein viime viikolla tilastotieteen tentin, joten voin samaistua tunteisiisi. Puuh. Hääbloggailu tuntuu huomattavasti viihdyyttävämmältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tilastotiede on vaan jotenkin tosi vastenmielistä! Tosin täytyy kyllä sanoa että johtamisen teorian opiskelu on kyllä ainaki melkein yhtä kamalaa, se ei oo vaan yhtään mun juttu! Onneks viime perjantaina oli kevään viimeiset tentit, me so happy :)

      Poista