torstai 22. maaliskuuta 2012

Pikaisia kuulumisia

On ollut vähän kiireinen viikko niin ei ole paljon ehtinyt päivittelemään. Ensi viikolla on meidän pienellä tanssiryhmällä esitys niin aika on mennyt siihen harjoitellessa. Tässä nyt kuitenkin pikaisesti muutamia kuulumisia!


  • Viime viikonloppuna olin tosiaan Helsingissä koulutustapahtumassa, jonka päätteeksi järjestettiin cocktail-tilaisuus (ja loppuilta olikin sitten aika railakas, ei siitä sen enempää). Tilaisuudessa oli kuitenkin viihdyttämässä bilebändi nimeltä Nitrodisko, joka oli loistava! Tila ei ollut akustiikaltaan mikään hyvä, mutta bändi soitti hyvin ja hyvällä fiiliksellä. Settilistalta löytyi alkuillasta mukavaa, rauhallisempaa ja paritanssiinkin soveltuvaa musiikkia ja  loppuillasta kaikki mun yläasteaikaiset hitit (eli vuosilta noin 2002-2005), joita silloin tuli kuunneltua paljon :D Jos siis on hääbändi pääkaupunkiseudulta auki niin voin suositella. Bändiltähän löytyy saippuakuplakonekin! 

  • Osa bändin jäsenistä itse asiassa jatkoi iltaa meidän kanssa jatkoilla Apollossa, en tosin puhunut heidän kanssaan mitään. Oli muuten aika hienoa olla "VIP-listalla" ja mennä pitkän jonon ohi ilmaiseksi baariin :) Taisipa joku olla juhlimassa häiden jatkojakin, bongasin yhden frakkipukuisen herrasmiehen viehe rintapielessä ja hyvin pukeutuneessa seurueessa. Morsianta ei tosin näkynyt missään...

  • Kevät tulee, jee! Tänään on tosin satanut vettä koko päivän ja joka paikka on ihan kurassa ja loskassa mutta toisaalta lumetkin sulaa nopeammin :)

  • Kesäduunit ensi kesälle on nyt sovittu, kesän ohjelmassa on siis kierrellä eri puolilla Suomea useissa eri paikoissa. Toivottavasti ainakin Tampereella pääsen työskentelemään! Viime kesänhän vietin siellä kokonaan ja se on kyllä ihana kaupunki :)

  • Loppukesän reilaussuunitelmat näyttää kyllä tällä hetkellä peruuntuneen, mutta sehän tarkoittaa, että häitä varten jää enemmän säästöön :) Syksyllä voisi myös käydä moikkaamassa vaihdossa olevia ystäviä? Tämä herätti myös uusia ajatuksia häämatkan suhteen mutta niistä enemmän myöhemmin.

  • Enää vähän reilu kaksi viikkoa siihen että me lähdetään näihin maisemiin: 


Tää kuva löytyi sivuilta http://www.italianbestweddings.co.uk , ilmeiseti Bergamo
on hyvä paikka romanttiselle minilomalle? :D

Tämä on samasta paikasta :)


  • Eli Bergamoon ja Milanoon ois tarkoitus suunnata :) Tiedän, ettei Milano ole erityisen kehuttu matkakohde, mutta parin päivän "rakkauslomalle" varmaan ihan sopiva. Toivottavasti säät suosii! Viime pääsiäisenä olin Prahassa ja siellä oli tosi lämmintä, melkein auringonottokeli.



  • Koirakuume on taas nostamassa päätään, kaikesta tästä loskasta ja kurasta huolimatta :D Voi kun meilläkin pian olisi tällainen pikkuinen: 


Kuva täältä

Siinäpä se tällä kertaa, toivottavasti ehdin pian palailla asiaan vaikkapa häämatkakohde-postauksen parissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti